Fordelene ved e-procurement kan regnes ud på forhånd


Valget af leverandør kan være lidt sværere...

Men når løsningen skal tilpasses forretningen og ikke omvendt, er der ikke så mange leverandører tilbage at vælge mellem. Men en af dem er EMPORIO PROCUREMENT.

EMPORIO PROCUREMENT repræsenterer et skifte fra tidligere tiders markedspladsers begrænsede muligheder, til en ny individuel, intelligent indkøbsløsning bygget med forretningsforståelse. De tider, hvor du som kunde skulle leve med begrænsninger og speciel udvikling, er væk. Tiden er kommet til at tage magten over dine indkøb og opnå compliance.

EMPORIO PROCUREMENT tilbyder optimering af indkøbsaftaler som giver indkøbsafdelingen mere magt og mulighed for at samle mange leverandører til kun få i samme kategori. Dermed kan indkøbsafdelingen opnå volumen på udvalgte kategorier, hvilket reducerer priserne med 5 – 15 %. Samtidigt nedsætter det tiden på et indkøb mellem 20 og 60 %. Alle leverandører samles et sted og jeres eget design giver brugeren en følelse af ejerskab.

EMPORIO PROCUREMENT giver besparelse på it, lægger indkøbsprocessen ud til brugerne af varerne og ikke mindst - så får indkøb mere fokus fra direktionen med den rette strategi og opnåede besparelser.

Ring til Jan Grubak på 28 88 30 40, og hør hvad virksomheder som Royal Greenland, Arbejdernes Landsbank og Scandlines opnår med deres løsninger.


Scandlines
Scandlines
Royal Greenland
Royal Greenland
Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank