Få en e-commerce løsning som er gearet til succes

Kom godt fra start
Kom godt fra start
Kigge eller købe?
Kigge eller købe?
Kraftoverførsel
Kraftoverførsel


Underlaget er vigtigt hvis du vil køre hurtigt

Alle, der har prøvet at køre stærkt på et svagt underlag, ved at det ikke føles godt. Det er det samme med din e-commerce løsning. Hvis ikke underlaget er godt og gennemtestet kan du ikke styre løsningen når der kommer fart på. 

Med en EMPORIO SHOP får du et gennemtestet produkt som han holde til mange kunder i butikken på en gang og mange ordrer, som er lette at modtage fordi løsningen er integreret til dine andre systemer som f.eks. ERP og lager. Vores support team sørger for at dine pitstop bliver ganske korte, så du ikke taber omgange til dine konkurrenter. Brændstoffet er din ekspertise og dine konkurrencedygtige tilbud på unikke produkter. 

Med det rigtige grej, godt underlag og et erfarent support team, skal du nok komme først over målstregen.
Konvertering er motoren der driver salget

Når det gælder superbiler som Lamborghini, er det forståeligt at de fleste nøjes med at kigge eller købe en prøvetur. Men når det gælder helt almindelige produkter i en webshop, er der god grund til at købe. Dine kunder har fundet frem til dig og dine produkter fordi de har behov for dem. Alligevel accepterer flertallet af webshops at op til 97,5% af kunderne går igen uden at købe. Sådan behøver det ikke at være.

EMPORIO SHOP er optimeret til at hjælpe kunderne godt igennem valget af produkter og ud gennem checkout forløbet. Der er indbygget erfaring fra over 500 webshops og milioner af handler i løsningen. Som kunde hos e-supplies får du løbende opfølgning på din konverteringsrate, dit gennemsnitssalg og meget mere. Vores eksperter vejleder dig i tiltag og forbedringer, så du kan få flere til at købe og færre til blot at kigge forbi.

Få 10 gode råd til bedre konvertering her.
Integration er gearkassen i din webshop

Når en McLaren MP4-12C sender sine 620 hestekræfter fra V8'eren ned i baghjulene, så den accelererer fra 0-200 km/t. på 3,9 sek., skal integrationen være solid og driftsikker. Sådan skal det også være i din webshop. Du skal være sikker på at alle informationer fra f.eks. dit økonomisystem overføres til shoppen til glæde for kunderne, og alle ordrerne sendes tilbage til glæde for dig.

Hos e-supplies har vi erfaring med integration til en lang række ERP systemer fra e-conomic over C5, Navision, Axapta og Visma, til SAP i den tunge ende. Den erfaring sikrer ZOO, at gæsterne altid kan købe deres billet online og benytte mobilen til at komme ind i haven straks efter. Den erfaring får du også med, når du vælger en EMPORIO SHOP.


Kig indenfor hos vores kunder - og køb gerne...