Nu er det blevet enkelt at vedligeholde din hjemmeside

Nem redigering
Nem redigering

Du kan redigere direkte i det du ser.Enkel vedligeholdelse

Med EMPORIO WEB kan du vedligeholde dine data lige der hvor de er.

Når du er logget ind i administrationen kan du oprette og rette i indholdet på din hjemmeside, lige der hvor du ser det. Du får vist nogle enkle ikoner på siden som giver dig adgang til at oprette og rette alt indhold på siderne. Du kan desuden trække indholdet rundt på siden indtil det er placeret lige der hvor du vil have det. Du skal se og prøve det for at tro på hvor enkelt det er.

Ring på 88 30 30 40 og aftal en uforpligtende demonstration.
Søgeoptimeret

En hjemmeside i EMPORIO WEB er teknisk optimeret til at understøtte søgninger fra Google, Bing og andre. Vi har løbende eksperter til at gennemgå løsningen for at sikre, at alle de opdateringer der løbende kommer fra Google, bliver understøttet.

Gennem os vil du også få adgang til eksperter som kan rådgive dig om din synlighed på de sociale medier, samt hvordan du bedst investerer i øget synlighed og flere besøg.


Google finder din hjemmeside
Google finder din hjemmeside
YouTube søgning
YouTube søgning


Let at bruge video fra Youtube

Du kan hurtigt og let lægge dine videoer fra YouTube ind som indhold på din hjemmeside. På den måde bliver siden mere interessant for den besøgende, samtidig med at du får flere besøgende via din Youtube kanal. I efteråret 2016 overhalede YouTube Google og blev verdens mest anvente søgemaskine. Vi anvender selv videoer her på siden, f.eks omkring vores seminarer.