Vi søger Digital Marketingkoordinator
Vi søger Digital Marketingkoordinator

Send din ansøgning vedlagt dit CV til

kt@e-supplies.dk.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kim Toft Madsen, CEO,
51 60 10 01.


Digital Marketingkoordinator

E-supplies A/S søger en Digital Marketingkoordinator som kan hjælpe os med at nå vores ambitiøse målsætninger.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Udarbejdelse at ny digital marketingsstrategi, i samarbejde med selskabets ledelse.
 • Udarbejdelse og eksekvering på marketingsplan, bl.a. med fokus på:
  • Hjemmeside optimering/vedligeholdelse.
  • Sociale Medier.
  • Blogs.
  • Kampagner.
  • Nyhedsbreve.
  • Løsningsbeskrivelser og præsentationer.
  • Events.
  • PR.

Vi tilbyder i øvrigt en dynamisk arbejdsplads med højt til loftet, mange udfordringer og med god plads til selvstændige initiativer. Du vil indgå i et ambitiøst og engageret team, hvor vi arbejder målrettet og i en positiv ånd.

Hos e-supplies A/S har vi siden 1998 udviklet effektive og værdiskabende digitale forretningsløsninger til vore kunder.

e-supplies A/S har via en række større profilkunder, opbygget en række vertikale løsninger på hvilke efterspørgslen er stærkt stigende. Med en stærkere markedsføring og distribution i markedet ville disse løsninger kunne skaleres på både hjemmemarked såvel som på udenlandske markeder.

e-supplies A/S har eksempelvis siden 2011 udviklet et af verdens bedste Academic Publishing løsninger baseret på egne moduler. Dette kan dokumenteres af, at vi i 2015 fik ordre på en Academic Publishing løsning til Bill & Melinda Gates Foundation, verdens største og mest indflydelsesrige private fond. Aftalen ser vi som en blåstempling af de unikke kvaliteter i e-supplies’ produkter og kompetence.

e-supplies A/S har historisk set benyttet direkte henvendelser skabt af egne kunder, netværk og et mindre netværk af partnere som primære salgskanaler. Disse salgskanaler har været fundamentet i den organiske vækst som selskabet har skabt.

e-supplies A/S har senest styrket, ejerkredsen, bestyrelsen og ledelsen og har nu fokus på at skabe en betragtelig vækst bl.a. ved at udnytte det store potentiale der ligger uopdyrket i virksomheden.

Såfremt du er interesseret i stillingen og føler at du har de rette kvalifikationer, så send din ansøgning vedlagt dit CV til: kt@e-supplies.dk. Hvis du ønsker yderligere oplysninger vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Toft Madsen, CEO, på 51 60 10 01.


Vi søger sælger til projektsalg
Vi søger sælger til projektsalg

Vi søger nye medarbejdere.

Kontakt jg@e-supplies for mere information.Sælger til projektsalg

Vi søger en erfaren sælger der har arbejdet med projektsalg af gennemprøvede e-commerce løsninger, på B2B markedet. Personen skal kunne arbejde selvstændigt og følge op på egne mål, sager og kunder. Vi tilbyder en stilling med stor frihed, i et miljø med erfarne kolleger, gode referencer, professinel backup.

Ring til Jan Grubak på 28 88 30 40 for mere information om stillingen. 


Studenter medhjælper