Lad dine kunder handle, der hvor de er - også digitaltDine kunder bruger Smartphone

I dag handler næsten halvdelen – 45 % – af danskerne fra deres mobil eller tablet. Det er en stigning på 5 % sammenlignet med sidste år. Antallet begynder at nærme sig 2 millioner forbrugere, og trenden har været stigende gennem flere år. Andelen af personer, som har en smartphone i Danmark, er steget betydeligt de senere år.
De ældre bruger også Smartphones

Stigningen i alderssegmentet 55-65 år ligger på hele 10 %, hvor det er 9 % blandt de yngste og dem mellem 45-54 år. Stigningen blandt de allerældste ligger på beskedne 3 %. Aldersgruppen 55-65 år kan fremvise en bemærkelsesværdig stigning på 5 år, på mere end 400 %. En meget stor gruppe mennesker – omkring 2 millioner – som desuden er købestærk og har meget tid, er nu begyndt at handle på nettet med deres mobil eller tablet.
Tablet eller taber?

36 % af kunderne dropper dig hvis de ikke kan anvende Tablet eller Smartphone. Der er stadig en hel del, som afbryder køb, fordi webshoppen ikke er mobiloptimeret. De yngre forbrugere er mest tilbøjelige til at afbryde købet på grund af dette, mens ældre forbrugere har mere tålmodighed. At så mange stadig afbryder køb i webshops, som ikke er mobiloptimerede tyder på, at branchen ikke helt har formået at tilpasse sig til forbrugernes adfærd, hvad angår køb fra mobile enheder.
Tablet design er specielt

Hivs ikke din løsning er optimeret til tablets, vil der være en række funktioner som swipe og pop up bokse der ikke virker, til stor irritation for kunderne. De finder ganske enkelt andre steder at handle. Med en EMPORIO SHOP får du et responsivt design, som selv finder ud af hvilken enhed kunden er på og tilpsser sig til det. Under opsætningen af inhold kan du desuden hele tiden checke resultatet på alle enheder.
Stadig over 50% på Laptop

Over 50% benytter stadig PC eller Laptop, når de handler elle finder vigtige informationer på nettet. Derfor er det vigtigt at din løsning stadig tager sig godt ud på disse enheder også.  Mulighederne for at vise mere indhold, herunder relaterede varer, ekstra tilbud osv. er oplagt større med en større skærm. Husk at udnytte alle muligheder for mersalg når der er plads til det.

 
Gode råd er gratis

Hvis du vælger den rigtige leverandør, får du automatisk en masse erfaring med i købet, uden at det koster ekstra. Hos e-supplies har vi et stærkt team med massiv e-commmerce erfaring. Derfor kan vi rådgive dig i forhold til netop din kundegruppe og hjælpe dig med den løsning som giver dig det bedste resultat, både på kort og langt sigt.

Ring på 88 30 30 40 og aftal et uforpligtende møde.