Nyheder

Overskrift

Ny direktør i e-supplies

Kim Toft Madsen er tiltrådt som CEO i e-supplies A/S. Kim er en meget erfaren leder som blandt andet har været direktør for SuperOffice Danmark og Visma Software. 

Vi er meget glade for at få Kim i spidsen af motiverede medarbejdere her hos e-supplies siger grundlæggeren af selskabet, Jan Grubak. Jeg er sikker på, at Kim er den helt rette til at udnytte det store potentiale der ligger gemt i e-supplies og som nu skal aktiveres. Vi har været heldige at tiltrække en stor kapacitet fra vores branche og vi glæder os til det fremtidige samarbejde.


Ny direktør i e-supplies
Ny løsning til byggeriet bragt i Børsen.

Ny løsning til byggeriet bragt i Børsen.

Så fandt Børsen lige vores nye produkt til byggebranchen interessant nok til at give det en hel side i dagens bygge-tillæg. Vi er selv rigtig stolte af vores nye løsning som hjælper byggebranchen til bedre styring, færre fejl og større overskud, samtidig med at beboerne får større valgfrihed i deres bolig. Tag fat i mig hvis du ønsker at høre mere om løsningen eller kender nogen som kunn have glæde af den.Kundehistorie

Her hos e-supplies er vi stolte af vores kunder

Når vi så ligefrem har kunder der kommer i medierne, vil vi meget gerne slå et slag for dette.

Nedenstående kan i se hvordan vores kunde www.kamilleshop.dk har drevet det til en stor succes med vores løsninger.

Godt gået Kit Nørholm


tvudsendelse KIT kamilleshop
Kundehistorie
Ny medarbejder

Ny medarbejder

e-supplies oplever vækst. Og for at kunne levere løsninger til eksisterende og nye kunder har vi den første januar  udvidet staben af programmører med Andreas Snorrason. Andreas er er kompetent og erfaren full stack udvikler, og vi glæder os til at samarbejde med ham og trække på han store viden. 


Nyheder