Kun 8 pladser tilbage
Nytårsbriefing hos e-supplies: Få nøgletallene for udviklingen på internettet serveret gratis, på kun 2 timer.

torsdag den 18. januar 2018 | Kl: 08:30e-supplies, Siestavej 7 – 2600 Glostrup


Tyvstart det nye år og kom foran dine konkurrenter med vigtig info. Kom til en kort og effektiv gennemgang af udviklingen inden for e-commerce.

Vi har samlet de vigtigste tal og tendenser, fra udviklingen i 2017 og giver vores bud på udviklingen i 2018. Dem præsenterer vi i en let og overskuelig form, så du får et overblik.


Vores CEO, Christian Grubak, kommer med en sammenfatning af indlæg fra de internationale e-handels konferencer. Endelig får du de bedste bud på hvad der kommer til at præge den digitale udviklinge i 2018.

 

  • Kom på forkant med udviklingen i det kommende år
  • Få bedre grundlag for din indsats i 2018
  • Bliv inspireret af resultaterne fra hundredvis af e-shops


Du er meget velkommen til at invitere kolleger og forretningsforbindelser. Men der er kun 40 pladser på seminaret og tilmelding sker efter først til mølle. Vores sidste seminar blev overtegnet på få dage - så træf en hurtig beslutning og foretag tilmelding.

Tilmelding til seminaret er lukket.

Seminar

Vi deler gerne vores viden med dig


Seminar
Seminar

e-supplies holder flere gange årligt seminarer med både egne og udefrakommende indlæg, der tager udgangspunkt i nye landvindinger indenfor et digitalt landskab i konstant forandring. Nok er vi meget digitale, men vil også rigtig gerne møde dig uden skærm imellem.

Seminarerne er gratis, og varer sjældent mere en et par timer. Der er effetktivt, og der er stadig plads til at nå dagens mål. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og de er populære, så der kan være optaget på få dage.

Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev vil du løbende bliver orienteret om de seminarer vi holder. På den måde sikrer du dig en plads når du har lyst.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Ramme